Groepsboekingen

Ga je met een grote groep op vakantie? Dan ken je ongetwijfeld de  “struggle” die daarbij komt kijken met betrekking tot het organiseren van skilessen en skimateriaal. Behalve dat het zéér tijdrovend is om het allemaal te regelen, gebeurd het vaak ook nog via een losse skiverhuur en skischool. Bij Snowsports Westendorf kan alles onder één dak geregeld worden!

Snowsports Westendorf probeert in alle gemakken te voorzien. Onze medewerkers zijn getraind om zoveel mogelijk te handelen naar wensen en behoefte van u als klant. Daarom maken wij voor groepen vanaf 6 personen, zoals bijvoorbeeld families, grote gezinnen, vriendengroepen of bedrijfsuitjes, graag een speciaal aanbod!

Bij groepen groter dan 10 personen kunnen wij zelfs voorzien in een invulschema, wat gemakkelijk door ieder individu ingevuld kan worden. Dit scheelt een hoop geregel.

“ Alles onder 1 dak bespaart me enorm veel tijd “

Om u als groep zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij om onderstaande gegevens via het contactformulier mee te sturen:

 • De aankomst- en vertrekdatum
 • Het aantal volwassenen en kinderen
 • Aantal personen voor skilessen (volwassenen en kinderen)
 • Aantal personen voor materiaalhuur (volwassenen en kinderen)
 • Speciale wensen en of behoeften

Aan de hand van deze gegevens zullen wij een offerte op maat maken. Dit is natuurlijk in zijn geheel vrijblijvend en aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Voor meer informatie over groepsboekingen kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Dit kan via het contactformulier, Facebook Messenger, Whatssapp of telefonisch op het nummer +43 664 994 390 38.

groepsboekingen skischool skiverhuur westendorf

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

  Bezoek onze Skischool & Skiverhuur in Westendorf

  Snowsports Westendorf
  Schulgasse 15
  A-6363 Westendorf

  Telefoon: +43 664 99439038
  Email: info@snowsportswestendorf.com

  BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

  Nieuwsbrief

  © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES