Snowsports Nederland

Snowsports Nederland is hét opleidingsinstituut voor Ski- en Snowboardleraren in Nederland en maakt deel uit van de Snowsports Family. Met het skileraar diploma, beter bekent als Anwärter, kun je onder andere lesgeven in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. De Anwärter-opleiding is veelal 10 dagen en vind plaats op verschillende data en verschillende locaties in Oostenrijk.

Behalve de reguliere opleiding biedt Snowsports Nederland ook gedeelde opleidingen aan. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om de opleiding te verdelen over 2 periodes. Je start dan met de eerste 5-daagse cursus op een van de SnowWorld indoor-locaties in Nederland. Na een tussenperiode van een aantal weken reis je af naar Oostenrijk voor de overige 5 dagen. Het voordeel hiervan is dat je tussen de 2 delen de tijd hebt om je techniek te trainen én te leren voor je theorie. Je komt dus goed voorbereid aan in Oostenrijk. Deze opleidingsvariant wordt uiteraard ook gegeven door Oostenrijkse opleiders, ook wel “Ausbilders”.

Als skileraar is het vanzelfsprekend belangrijk dat je goed Duits spreekt. Ondanks dat het grootste deel wintersporters Nederlanders zijn, zul je ook veel te maken krijgen met Duitse en Engelse gasten. Om deze reden wordt het grootste deel van de opleiding in het Duits gegeven. Het is dan ook een pré dat je de Duitse taal enigszins beheerst. Ben jij nog niet zo goed in Duits? Maak je geen zorgen, sinds kort biedt Snowsports Nederland een online Duits cursus aan. Door middel van deze cursus spreek je na een korte tijd al een stuk beter Duits!

Zie jij jezelf al op de piste staan, aan het werk voor onze skischool? En wil je hier graag het juiste diploma voor behalen? Meer informatie vind je op de website van Snowsports Nederland.

Wellicht tot snel tijdens één van de Snowsports Nederland Anwärter Opleidingen!

Team Snowsports Nederland

snowsports nederland

BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

Nieuwsbrief

© SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES