Sneeuwwandelschoenen

 

Sneeuwwandelschoenen

Iedereen die het woord wintersport hoort denkt vrijwel gelijk aan Skiën of Snowboarden. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige sporten die tot wintersport behoren. Er zijn namelijk nog veel meer andere leuke activiteiten in de sneeuw. Hoewel er tegenwoordig steeds meer sporten bijkomen zijn er ook een aantal sporten die van oudsher nog steeds beoefend worden; één van deze sporten is sneeuwwandelen!

Winterwandelen en Sneeuwschoenwandelen

Waar skiën en Snowboarden buiten de piste stopt, begint het met winterwandelen en sneeuwschoenwandelen eigenlijk pas. Er zijn vele mogelijkheden buiten de piste om het uitgestrekt skigebied van SkiWelt Wilderkaiser Brixental te ontdekken. Wandelen in het gebergte is natuurlijk altijd mogelijk, maar met sneeuwwandelschoenen gaat dit een stukje gemakkelijker.

Winterwandelschoenen kunnen gezien worden als brede “onderstellen” die je kunt verbinden aan je normale wandelschoenen. Het brede drijfvlak zorgt ervoor dat je niet al te diep weg zakt in de sneeuw. Verder zijn de sneeuwwandelschoenen voorzien van scherpe punten aan de onderkant die ervoor zorgen dat je op zowel vlakke als steile stukken genoeg grip hebt om te kunnen lopen.

Sneeuwwandelroutes

Westendorf beschikt over een aantal uitdagende wandelroutes waarbij je kennis maakt met delen van het gebergte waar je op ski’s nooit zult komen. Snowsports Westendorf heeft ervoor gekozen om buiten alle Ski- en Snowboardmaterialen ook Sneeuwwandelschoenen op te nemen in het assortiment. Onze gespecialiseerde medewerkers in de skiverhuur zijn op de hoogte van alle belangrijke dingen die je moet weten over de sport en zorgen er dan ook voor dat je goed voorbereid aan het avontuur begint.

Klik hier voor een overzicht van de sneeuwwandelroutes in Westendorf!

“ Westendorf heeft prachtige Sneeuw wandel tochten”

 

Reserveren

Wil je graag sneeuwwandelschoenen reserveren? Dit kan door onderstaand contact formulier in te vullen. Het huren van de schoenen kan voor een bedrag van €8,- euro per dag.

Sneeuwwandelschoenen

Meer informatie over Sneeuwwandelen?

Neem gerust een kijkje op de pagina van Kitzbueheler-Alpen

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

    BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

    Nieuwsbrief

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES