Coronavirus Westendorf

Laatste update: 08-03-2022 13:00

Coronamaatregelen Westendorf Winter 2021/22

Sinds 5 maart zijn alle corona-maatregelen afgeschaft, met uitzondering van het dragen van een FFP2-masker in het openbaar vervoer en in essentiële winkels (bv. supermarkt, postkantoor, bank, apotheek).

Inreisregels

Er geldt voor personen vanaf 12 jaar de 3G-regel om Oostenrijk in te reizen. Dit betekent dat u een vaccinatie-, herstel- of testbewijs moet laten zien. Als testbewijs kunt u bij aankomst een negatieve PCR-testresultaat laten zien dat niet ouder is dan 72 uur vanaf het moment van afname of een antigeentestresultaat van maximaal 24 uur oud vanaf het moment van afname.

Voor kinderen jonger dan 12 jaar gelden geen inreisregels.

Bron: Kitzbüheler Alpen /  Sozialministerium / 08-03-2022

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Voor Winter 2021/22 zijn versoepelde annuleringsvoorwaarden van toepassing, zodat u zonder zorgen uw skilessen en ski- en snowboardmateriaal kunt boeken:

Mocht u door een corona gerelateerde reden niet kunnen afreizen naar Westendorf? Dan kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor aanvang van uw boeking.

Deze regeling geldt alleen voor boekingen die rechtstreeks per e-mail of via onze eigen webshop gemaakt zijn. Als u via een andere boekingswebsite geboekt heeft, vindt u hieronder een link naar de annuleringsvoorwaarden:

Snowsports Westendorf is niet verantwoordelijk voor financiële schade voortvloeiend uit wijzigingen in de coronamaatregelen die 48 uur voor de aanvang van de boeking óf tijdens de gehele duur van de boeking plaatsvinden.

Standaard annuleringsvoorwaarden

Een reservering wijzigen of annuleren kan door middel van telefonisch contact, een e-mail of via jouw eigen account op de website. 

 • 100% geld terug garantie tot 31 dagen voor de activiteit
 • 80% geld terug garantie tussen 30 en 8 dagen voor de activiteit
 • 50% geld terug garantie tussen 7 dagen en 48 uur voor de activiteit
 • Geen geld terug vanaf 48 uur voor de activiteit

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

  Bezoek onze Skischool & Skiverhuur in Westendorf

  Snowsports Westendorf
  Schulgasse 15
  A-6363 Westendorf

  Telefoon: +43 (0)664 99439038
  Email: info@snowsportswestendorf.com

   

  BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

  Nieuwsbrief

  © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES