Haus Veronika by MIHA

Alle appartementen zijn ingericht met veel liefde en aandacht voor detail en hebben een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woon- en eetkamer en variëren in het aantal slaapkamers en badkamers. Afhankelijk van het appartement-type bieden ze comfortabel plaats aan 1 tot 8 personen. Ons bijgebouw met 3 appartementen is ook als vakantiehuis voor max 16 personen te reserveren.

Laat u inspireren door ons charmante vakantiedorp midden in het schilderachtige berglandschap van de Kitzbüheler Alpen en geniet van de gastvrijheid in het huis Veronika! Wij verheugen ons op uw bezoek!

Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA

De natuur van dichtbij beleven, jezelf weer vinden of je eigen grenzen opzoeken. Oostenrijk biedt optimale condities voor een afwisselende vakantie. Of je nu de fascinerende bergwereld te voet, per fiets, te paard, vanuit de lucht of op het water wilt ontdekken, iedereen kan hier op zijn eigen manier de natuur beleven en ervaren. De verschillende soorten landschappen zijn uniek in Europa. Markante bergen, diepgroene bossen en dalen en warme fonkelende meren van drinkwaterkwaliteit liggen hier naast elkaar. Vervelen is verboden!

Heeft u interesse om een vakantie te boeken in dit leuke gasthof? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer.: +43 676 3929747
Email: info@hausveronika.tirol

Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA
Haus Veronika by MIHA

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

    BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

    Nieuwsbrief

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES