Landhotel Schermer

Het door een familie gerunde 4-sterren superior hotel in Westendorf ligt op een rustig zonneplateau midden in de Kitzbüheler Alpen. In de zomer een fiets- en wandelparadijs. In de winter ligt het top skigebied met toegang tot Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental en Kitzbühel direct achter het hotel. Verheug je op gezelligheid en een feel-good vakantie onder vrienden. Met wel 75 kamers is het één van de grootste hotels van Westendorf.
Het komt echt uit het hart hier. Aan de huisbar, in de wijnkelder, aan de stamtafel of ergens anders in huis. Veel vaste medewerkers en vaste gasten, veel lokale bezoekers en natuurlijk drie generaties van de familie Schermer zorgen voor een bijzondere flair in het hotel.

Landhotel Schermer
Landhotel Schermer

In de keuken gebruiken zij veel producten van de eigen boerderij van de familie. De “Jagabauer” is al meer dan 400 jaar in de familie. Daarnaast kopen ze bij hotel Schermer zoveel mogelijk en aantoonbaar regionaal in. Daarom hebben zij het kwaliteitskeurmerk “AMA” gekregen en zijn wij een gecertificeerd “Bewusst Tirol” bedrijf.

De wijnkelder is goed gevuld met “Oostenrijkse” en internationale wijnen, U mag zeker hun eigen Sauvignon Blanc van de eigen kleine wijngaard in Tramin niet missen.

Heeft u interesse om een vakantie te boeken in dit leuke gasthof? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: +43-5334-6268
E-mail: welcome@schermer.at

Landhotel Schermer
Landhotel Schermer
Landhotel Schermer
Landhotel Schermer

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

    BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

    Nieuwsbrief

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES