Residenz Illyrica Tirol

Residenz Illyrica Tirol is hét nieuwste project van Romex, midden in het centrum van Westendorf. Het complex bevindt zich op slechts 300 meter afstand van de skiliften.
Residenz Illyrica Tirol bestaat uit 40 appartementen, die geschikt zijn voor 2 tot 14 personen. De meeste woningen beschikken over een terras of balkon en alle appartementen hebben een prachtig, wijds uitzicht over de Kitzbüheler Alpen. Daarnaast is in het complex het tweede 
Glennie’s Restaurant gevestigd.

Residenz Illyrica Tirol
Residenz Illyrica Tirol

Residenz Illyrica straalt luxe uit. Alles is tot in de puntjes uitgerust met het beste materiaal en met het meeste comfort. Een ruime wellness zorgt ervoor dat je na het skiën heerlijk kan uitrusten.
Bij het huren van éen van deze appartementen kan je ervoor kiezen om ‘s morgens een vers ontbijt te krijgen op de kamer.

Heeft u interesse om een vakantie te boeken in dit leuke gasthof? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in of neem contact op via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: +31 (0) 79 362 58 22
E-mail: info@romex-restate.nl

Residenz Illyrica Tirol
Residenz Illyrica Tirol
Residenz Illyrica Tirol
Residenz Illyrica Tirol

Contact

Wij begrijpen dat je naar aanleiding van alle informatie op onze website graag nog iemand van Snowsports spreekt, dit kan op verschillende manieren. Laat een bericht achter via het contactformulier, of stel een vraag via WhatsApp, Facebook of bel ons gerust 7 dagen per week.

Contactformulier

    BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

    Nieuwsbrief

    © SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES