Wintersportblogs

Om leuke ervaringen en andere  wintersport verhalen met jullie te delen hebben wij onze bloggers gevraagd om wat leuke dingen te schrijven. Deze blogs gaan over allerlei dingen die je mee kunt maken tijdens de wintersport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst of de eerste keer skiles. Maandelijks zullen we een nieuwe blog met jullie delen.

Wintersport checklist

Als je op wintersport gaat is het altijd handig om een lijstje bij de hand te hebben. Wat zijn de spullen die je niet mag vergeten voor je wintersport? Daar vindt jij antwoord op in deze blog!

Lees verder!

Goed voorbereid op wintersport

Voorbereiding van jouw wintersport, waar moet je allemaal aan denken? En hoe kun jij je het best voorbereiden? In deze blog leggen wij uit hoe jij je het best kan voorbereiden op de wintersport.

Lees verder!

Help! ik wil leren skiën!

Leren skiën, hoe gaat dat in zijn werk.  En vanaf welke leeftijd en tot welke leeftijd kun je deze sport leren? Of moet je ermee zijn opgegroeid? Dat zijn allemaal vragen waar we in deze blog even op in willen haken.

Lees verder!

Ik kom de berg af, maar hoe wordt ik beter?

Of je nou al twintig jaar skiet of pas drie weekjes op de ski’s gestaan hebt, er valt altijd meer te leren! Het mocht je misschien verrassen, maar zélfs skileraren kunnen altijd nog veel bijleren. Niks om je voor te schamen dus! Maar hoe word je nou beter? Klik op bovenstaande afbeelding en lees snel verder!

Lees verder!

Skiën na je 65e

Je bent de 65 gepasseerd: de leeftijd waarop je overal korting begint te krijgen in Nederland. In musea, het openbaar vervoer, theatervoorstellingen, noem maar op. Eigenlijk wil je ook nog even een weekje gaan skiën, maar daar krijg je geen korting op je skipas omdat je 65-plusser bent. ‘’ben ik dan te oud?’’ vraag jij jezelf af. Wij kunnen je verklappen: Nee, dat ben je zeker niet!

Lees verder!

Hoe om te gaan met ski angst?

‘’Angst is een slechte raadgever’’ wordt weleens gezegd, en dat is het ook zeker wanneer het skiën betreft. ‘’Hoe kom ik ooit die berg heelhuids naar beneden? Het is zo hoog! Ik kan het écht niet! Het lukt niet!’’. Angst is een fenomeen dat niet alleen voorkomt bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Zonde, want door angst verlies je al snel het plezier in het skiën. En dat terwijl dit met goede begeleiding helemaal niet nodig is!

Lees verder!

BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

Nieuwsbrief

© SNOWSPORTS WESTENDORF          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES